Gert Lemmers. Foto: Bas Driessen.
Gert Lemmers. Foto: Bas Driessen. Foto: Bas Driessen

Lintjesregen West Maas en Waal

WEST MAAS EN WAAL - Het regende lintjes op 26 april. In de gemeente West Maas en Waal ontvingen vier inwoners een Koninklijke onderscheiding. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Onder de gedecoreerden is Cobie van Rooij-Smits uit Dreumel. Zij is onder andere sinds 1986 vrijwilliger van de St. Christoffelparochie en sinds 2002 penningmeester van de Seniorenbond Dreumel en Kunstbus WMW in Dreumel.

De tweede gedecoreerde is Hans Boerakker, eveneens woonachtig in Dreumel.
Boerakker is onder andere sinds 1980 secretaris/voorzitter van de wandelvierdaagse Dreumel. Tevens is hij sinds 1996 bestuurslid van de Vereniging Huurders Belangen Rivierengebied en voorzitter van de bewonerscommissie van woonstichting De Kernen.
Gert Lemmers uit Beneden-Leeuwen kreeg een lintje opgespeld voor onder andere zijn inzet als prins, lid Raad van Elf en senator van carnavalsvereniging De Braoiers sinds 1978, en zijn inzet als vrijwilliger voor de werkgroep Historische Gemotoriseerd Verkeer van de Historische Vereniging Tweestromenland.

Mari van Nistelrooij uit Altforst mag zich vanaf heden Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen vanwege onder meer zijn verdiensten als secretaris van Dorpscomité Altforst en als bestuurslid van voetbalvereniging AAC-Olympia sinds 1996.