Leones wint topper na verlate penalty

BENEDEN-LEEUWEN - Leones heeft zondag 22 april de belangrijke wedstrijd tegen koploper Orion uit Nijmegen met 2-1 gewonnen.

Orion begon fel aan de wedstrijd. Leones werd onder druk gezet en kon niet veel anders dan zich defensief opstellen. Desondanks stond de Leones-defensie zeer sterk, waardoor de Nijmegenaren weinig potten wisten te breken voorin. In de twintigste minuut kwam Leones onverwacht op voorsprong dankzij Maikel van Haagen. Laat in de tweede helft kreeg Leones een penalty, die door Bram Kooijmans goed binnengeschoten werd. Eindstand 2-1. Dankzij de winst stijgt Leones naar de derde plek in de competitie en houdt het, met drie punten achterstand op de koploper, nog zicht op de titel. Aankomende donderdag speelt Leones om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SML.