Basisscholen Beneden-Leeuwen in actie voor het KWF

BENEDEN-LEEUWEN - Donderdag 26 april vinden de jaarlijkse Koningsspelen plaats voor alle leerlingen van OBS de Wijzer en BS de Leeuwenkuil op het terrein van Leones. Naast de gebruikelijke sport- en spelactiviteiten doen de leerlingen ook mee aan Dance for Hope. Hierbij zullen zij continu in estafettevorm dansen onder begeleiding van Miranda Budde van dansschool Just Dance.

De afgelopen weken hebben de leerlingen middels sponsorlijsten geld ingezameld en na afloop van Dance for Hope zal het totaalbedrag bekend worden gemaakt. Dit bedrag zal worden opgeteld bij de totale opbrengst van de KinderLoop/ SamenLoop voor Hoop, die op 15 en 16 september gehouden zal worden, en komt geheel ten goede aan het KWF.

Op het terrein van de Koningsspelen is de organisatie van de SamenLoop voor Hoop aanwezig en kan er direct worden ingeschreven voor deelname aan de KinderLoop of SamenLoop. Daarnaast kunnen er kaarsenzakken gekocht worden. De dag start om 09.15 uur met een gezamenlijke warming-up en aansluitend starten de activiteiten en Dance for Hope. Rond 11.50 uur wordt het totaalbedrag bekendgemaakt.