Survivalrun 2017
Survivalrun 2017 Foto: Clasien Reuser - de Klein

Start inschrijven Survivalrun

BOVEN-LEEUWEN - De inschrijving voor de Maas & Waalse Survivalrun in Boven-Leeuwen is de laatste jaren steeds binnen enkele dagen volgeboekt. De organisatie heeft daarom besloten om dit jaar tijdig alle liefhebbers op de hoogte te stellen. De inschrijving opent op zaterdag 28 april om 10.00 uur.

De Survivalrun is een recreatief, jaarlijks terugkerend, spectaculair evenement. Over een parcours van ruim zeven kilometer, met ongeveer 45 hindernissen, worden de deelnemers uitgedaagd. De organisatie heeft voor de komende editie de nodige aanpassingen in het parcours gedaan, zodat lopers weer langs prachtige plekken in en rond het dorp worden gebracht.

Inschrijven

De Survivalrun is dit jaar op zondag 17 juni. Deelnemen kan vanaf tien jaar. Om 11.00 uur starten de eerste lopers, de laatsten starten om 16.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 9,50 euro. Inschrijven is mogelijk via www.survivalrun.info.

Voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar is er om 17.00 uur een speciale Kidsrun. Deze loopt door park Groenewoud en kent ook diverse hindernissen. De Kidsrun eindigt op de zeephelling. Inschrijven kan op de dag zelf, het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro. Meer informatie: www.survivalrun.info.