Flyer
Flyer Foto:

Oldtimerrit door Maas en Waal

HORSSEN - Voor oldtimerbezitters en -liefhebbers is de derde Land van Maas en Waalrit, op zondag 27 mei, iets om naar uit te kijken. De 80 kilometer lange tourrit voert richting het Rijk van Nijmegen, en vertrekt vanuit Horssen.

Deelnemers doorkruisen een bijzonder gebied met glooiende rivierduinen, vele vennen en uitgestrekte heidevelden. Vanzelfsprekend worden ook de twee grote rivieren niet vergeten. Door het speciale karakter van het gebied zijn er een aantal gravelpaadjes in het parcours. Mocht deze ondergrond niet prettig zijn voor de auto, dan is er een alternatieve route beschikbaar.

Er wordt gestart bij Monument Hertenkamp aan het Kerkpad 5 in Horssen. Vanaf 11.00 uur is hier gelegenheid voor een kop koffie of thee, alvorens aan de route te beginnen. Er kan gestart worden tot 14.00 uur.

Bij terugkomst in Horssen staat er een kop soep klaar voor de deelnemers. Om een idee te krijgen van het aantal deelnemers kan men zich op de website vrijblijvend inschrijven. De organisatie hoopt op veel deelnemers, met een grote variatie aan oldtimers. Meer informatie: www.maasenwaalrit.nl