DIO'30 raakt verder achterop in titelrace

DRUTEN - DIO'30 heeft na de knappe winst van vorige week op koploper Eendracht'30 opnieuw een grote misstap gemaakt en zo verzuimd om verder in te lopen op de ploeg uit Mook. De voetballers uit Druten werden met 0-2 verslagen door Hatert.

In de eerste helft lette de verdediging van DIO'30 niet op, waardoor Justin van Hest ongehinderd de 0-1 binnen kon schieten. DIO'30 bleef het proberen, maar Hatert was feller, waardoor DIO'30 achter de feiten aan bleef lopen. In de tweede helft probeerden de Drutenaren meer druk te zetten. Het leek slechts een kwestie van tijd voordat de gelijkmaker op het scorebord kwam. Tot overmaat van ramp kopte Sjors Poelen echter de bal van Kyle Honigh in, waardoor het 0-2 werd. Ondanks enkele kansen scoorde DIO'30 niet meer.