Eerdere editie van Koningsfeest De Wolfsberg.
Eerdere editie van Koningsfeest De Wolfsberg. Foto: De Wolfsberg

Koningsfeest en Legends of Rock bij De Wolfsberg

GROESBEEK - Het Koningsfeest bij De Wolfsberg in Groesbeek is dit jaar langer, leuker en gevarieerder dan ooit. Op vrijdag 27 april staat de elfde editie van het evenement op het programma. Een dag later klinkt rockmuziek uit de tuin van De Wolfsberg, tijdens Legends of Rock.


Het Koningsfeest belooft ook dit jaar een happening te worden, met een grote muzikale diversiteit. Van 50's en 60's hits van Vezpa en Hollandse meezingers van dj Rob Toonen tot muziek van Soul Solution en explosieve mash-ups van de populairste coverband van dit moment: The Dirty Daddies.

Het feest begint om 14.00 uur. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn te koop via www.tributeparty.nl of bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek en The Read Shop Malden.

Legends of Rock

Op zaterdag 28 april staat Legends of Rock op het programma: rockmuziek in de tuin van De Wolfsberg. Het evenement brengt een ode aan de grootheden in de rockscene, live gespeeld door drie voltallige bands. Legends of Rock begint om 16.00 uur. Op het programma dit jaar staan Dizzy Lizzy, die het werk speelt van Thin Lizzy, en Randy Hansen, met een vurige ode aan Jimi Hendrix.

Physical Graffiti sluit het festival af. Deze band speelt al jaren de nummers van 's werelds beruchtste rockband Led Zeppelin. Het internationale gezelschap van muzikanten, onder leiding van frontman Andrew Elt (ex-Sleeze Beez), heeft een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. De band stond voor volle zalen door heel Nederland en heeft dit jaar een speciale tournee om het 50-jarig jubileum van Robert Plant en consorten te vieren.

Tickets

Kaarten voor het evenement op zaterdag 28 april kosten 18 euro per stuk (22 euro aan de deur) en zijn verkrijgbaar via tributeparty.nl, bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek en The Read Shop Malden.

Het evenemententerrein is bij hotel-restaurant De Wolfsberg, Mooksebaan 12 in Groesbeek.