Roda'28 op kop

WINSSEN - In de 4e klasse E stond afgelopen zondag een topper op het programma, de nummer 3, Roda'28, tegen de nummer 4, SCP. Roda'28 begon zeer voortvarend aan deze wedstrijd en binnen vijftien minuten stond de ploeg met 1-0 voor. Daarna kwamen kansen voor beide teams, maar werd er in de eerste helft niet meer gescoord. Na rust bleef Roda'28 aanvallend spelen en vanaf de 60e minuut nam Roda'28 het spel definitief over en scoorde vijf maal. Eindstand 6-0. Gezien het gelijkspel tussen de nummers 1 en 2, Krayenhoff en SCE, is Roda'28 koploper in deze poule. De ploeg staat weliswaar nog gelijk met Krayenhoff, maar Roda'28 heeft nog drie wedstrijden in te halen. Donderdag 12 april wordt op De Boshof de eerste inhaalwedstrijd gespeeld, tegen SCE uit Nijmegen. Aanvang 18.30 uur.