Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Dansestafette voor Kinderloop

BENEDEN-LEEUWEN - Tijdens de Koningsspelen op donderdag 26 april organiseren de basisscholen de Wijzer en de Leeuwenkuil een evenement 'dance for hope'. Tijdens de Koningsspelen, zullen leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 continu in een estafettevorm dansen voor het goede doel. Het goede doel is de Kinderloop die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd op zaterdag 15 september.

Kinderloop

De Kinderloop is een korte versie van de Samenloop voor Hoop en is speciaal voor kinderen tot en met groep 8. Ook kinderen worden namelijk geconfronteerd met kanker. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs is overleden aan kanker. Het doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Dance for hope

Leerlingen van de twee basisscholen gaan vanaf deze week langs de deuren met hun sponsorformulier in de hoop zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen. Dance for hope vindt plaats tijdens de Koningsspelen op donderdag 26 april vanaf 9.30 uur bij Leones. Miranda Budde van dansschool 'Just Dance' zal de kinderen begeleiden. Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de Kinderloop op www.samenloopvoorhoop.nl (zoek op 'beneden-leeuwen').