Afbeelding
Foto: Yvonne Verschuren

Veel nummers van Ed Sheeran tijdens leerlingenuitvoering

DRUTEN - Op zondag 15 april zingt Madelief 'The A team' van Ed Sheeran en ze begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. Junior Voices hebben 'Perfect' van Ed Sheeran op het repertoire staan.

Niet alleen Ed Sheeran staat op het programma tijdens de leerlingenuitvoering van De Nieuwe Muziekschool, die zondag om 12.00 uur van start gaat in D'n Bogerd in Druten. 'The Prince of Denmark' komt langs bij het trompettrio en de Muziekclub leerlingen gaan naar 'Malibu'. Julia zingt en speelt, net als Gary Moore, 'I still got the blues'. Op piano wordt 'Wind' gespeeld van Brian Crane, 'Rockabye' van Clean Bandit en er zal ook een stuk van Mozart te beluisteren zijn.

Bij de leerlingenuitvoering van 4 maart stonden de 2 popbands van de muziekschool op het podium. Dit keer is het nieuwe gitaarkwartet te beluisteren. Deze gitaristen spelen op klassiek gitaar een Catalaans volksliedje: La Pastoreta.

Meer optredens

April is als vanouds een drukke maand voor De Nieuwe Muziekschool. Op zondag 8 april hebben drummers bij de Drutenloop opgetreden, op 15 april is de leerlingenuitvoering en op Koningsdag spelen leerlingen tussen 10.30 en 12.00 uur op de Markt in Druten. Iedereen is van harte welkom bij de optredens. De toegang is gratis.