Leones wint weer in slotfase

BENEDEN-LEEUWEN - Na de late overwinning op Voorwaarts Twello van vorige week, stond afgelopen zondag voor Leones een thuiswedstrijd tegen AZC uit Zutphen op het programma. Aan de Leeuwenaren de taak om de goede prestaties van 2018 voort te zetten.

De thuisploeg zette gelijk druk op de gasten uit Zutphen. Ruimte om op te bouwen voor de uitploeg was er niet. Al in de eerste minuut lag de bal bijna in het net, toen Bram Kooijmans een hard schot nog net tegen een verdediger van AZC zag vliegen, die daarmee de omspeelde keeper redde. Leones bleef aandringen, had veel balbezit, maar de nauwkeurigheid bij de Leeuwenaren ontbrak voorin.

In het laatste kwartier ging Leones nogmaals op zoek naar de 1-0. In de allerlaatste minuut werd dit geduld beloond. Eindstand: 1-0.