Foto: John van Gelder
Foto: John van Gelder Foto: John van Gelder

Expositie kindertalenten in d'n Bogerd

DRUTEN - In de maanden april en mei is er op de eerste verdieping van cultureel centrum D'n Bogerd een zeer gevarieerde expositie te zien: Toon en de kindertalenten.

Toon van Gelder exposeert met tien geselecteerde abstracte zeer kleurrijke werken. Werken waarbij de natuur met haar grote variatie prachtige veranderingen kan laten zien en tevens zijn er werken te zien die een verhaal vertellen over intense belevingen de levens. Of de kijker dit zo ook zo zal ervaren is de vraag. Volgens diverse kunstkenners raak je niet zomaar uitgekeken op deze abstracte zee gevarieerde werken.

Kindertalenten

Op de langste wand zijn er tevens werken te zien van de kindertalenten: Roos, Dirk, Sem, Jinte, Femke, Jara en Demi. Kinderen van 7 tot 12 jaar die bij Atelier Toonbeelden les hebben. Zij hebben enorm hun best gedaan om prachtig werk te maken voor hun allereerste expositie. Ze zijn er in geslaagd om de kijker te trakteren op veel variatie. Er is tevens een werk te zien waar een ieder aan gewerkt heeft met als titel het fantasiedier.

De expositie is gratis te zien tijdens de openingstijden van cultureel centrum d'n Bogerd.