DIO'30 verspeelt opnieuw punten

DRUTEN - DIO'30 heeft opnieuw puntenverlies geleden. In Millingen werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen de nummer laatst op de ranglijst. Zo raakt DIO'30 nog verder achterop in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse D.

Het spel van DIO'30 was goed en er werd ook hard gewerkt, maar het ontbrak aan kansen. Als die er wel kwamen dan werden die niet benut. Ondanks de kou waren er toch nog de nodige supporters van beide ploegen aanwezig. Die zagen dat DIO'30 al snel de bovenliggende partij was en meteen de aanval zocht. De eerste helft werd gespeeld zonder punten. In de tweede helft scoorde de UIT-ploeg van lange afstand de 1-0. Uit een vrije trap van Michel Falize kopte Willem Vos 5 minuten later DIO'30 weer op gelijke hoogte. Er volgen enkele kansen, maar de wedstrijd eindigde in gelijkspel.