Bewaorsmiense zoekt spelers

MAAS EN WAAL - De Bewaorsmiense zoekt gemotiveerde spelers (acteurs, zangers, figuranten) voor de nieuwste musical "De Leste Snert"

Het is 1919, een bewogen jaar! Einde van de Eerste Wereldoorlog, stakingen, de invoer van het vrouwenkiesrecht EN de Leste Mert bestaat 100 jaar!! In het café "In den Slaopende Os" wordt hierover druk gediscussieerd. Dagelijks komen de illustere dorpsbewoners een borrel pakken in de kroeg. Rijk en arm staat gebroederlijk samen aan de tap. Er wordt gesteggeld, geflirt en gevochten. Door dramatische gebeurtenissen kan het eeuwfeest van de Leste Mert niet doorgaan; wat nu?

Dit zijn de ingrediënten voor de nieuwe volksmusical van De Bewaorsmiense die in het voorjaar van 2019 maar liefst negen keer op de planken gebracht zal worden. Een heerlijk Maas en Waals stuk vol humor, drama, zang en muziek. Bas van der Hoeven heeft het script en de liedjes geschreven. De nieuwe regisseuse Dayenne van de Geijn, zal samen met muzikaal leider John Tijssen, zangcoach Nelleke van de Klok en de nieuwe spelers deze vrolijke ode aan de Leste Mert tot leven brengen. Geef je op als speler voor 13 mei via: bewaorsmiensecultuur.nl of tel. 0487-515435 (Ria van der Velden).