Afbeelding
Foto: Julian Sas

Julian Sas speelt in De Rosmolen

BENEDEN-LEEUWEN - Julian Sas komt op zaterdag 5 mei met zijn Feelin' Alive Tour naar huis. De in Beneden-Leeuwen woonachtige bluesrock-gitarist en zanger speelt met zijn band op deze Bevrijdingsdag in MFA De Rosmolen. Sas behoort in zijn genre tot de absolute top van Europa.


Julian Sas maakte naam en faam met een reeks ijzersterke albums, maar vooral als live artiest. Zijn meest recente album Feelin' Alive kwam uit in maart 2017 en is een live album waarop we een Julian Sas en vernieuwde band in topvorm horen.

Voorprogramma

In het voorprogramma staat de Maas en Waalse formatie 'Dinteren Dut van Alles', met nummers van onder andere The Doors, Status Quo, CCR en The Eagles. De band bestaat uit Nard van Dinteren (gitaar en zang), Bjorn Meeuwsen (gitaar), Nard Dekkers (bas) en Kay van Dinteren (drums).
Het programma begint om 21.00 uur. Kaarten zijn van 22 tot en met 30 maart voor 10 euro verkrijgbaar bij De Rosmolen, Sigarenmagazijn van den Bogaard en via www.mfaderosmolen.nl. Na die tijd kosten kaarten 15 euro in de voorverkoop, en 20 euro aan de kassa.