DIO'30 tegen Eldenia.
DIO'30 tegen Eldenia. Foto: Twan van der Zandt

DIO'30 geeft winst weg

DRUTEN - DIO'30 heeft op eigen veld een kostbare nederlaag geleden in de strijd om de titel in de 3e klasse D. Tegen Eldenia lukte het weer niet om de voorsprong vast te houden of te vergroten.

Door Twan van der Zandt

DIO'30 begon net als afgelopen wedstrijden aanvallend en kreeg na 5 minuten een grote kans om op voorsprong te komen. DIO'30 kreeg veel ruimte en kon blijven aanvallen. Grote kansen kwamen er echter niet meer en na ongeveer 20 minuten was het weer gedaan met de aanvalsdrift en kwam Eldenia er steeds meer uit. Met nog 10 minuten te spelen bracht Franco Kleinschiphorst DIO'30 op een 1-0 voorsprong. De opluchting bij DIO'30 was groot dat er was gescoord, maar net als voorgaande wedstrijden sloop de angst in de ploeg. Eldenia profiteerde daarvan en wist nog 2 maal te scoren. Daarmee gaf DIO'30 opnieuw de winst weg.