Informatieavond SamenLoop voor Hoop en Kinderloop

BENEDEN-LEEUWEN - Woensdag 28 maart is er een team informatieavond SamenLoop voor Hoop. De SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft (gekregen). De 24 uur durende wandelestafette vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 september. Tijdens de estafette wisselen de teamleden elkaar steeds af. Er loopt dus continu minstens één teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Vorm ook een team (10 tot 15 personen) van familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega's en loop mee. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Nieuw dit jaar is de KinderLoop voor Hoop, een 24 minuten durende loop speciaal voor kinderen met hetzelfde doel: geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Informatieavond

De informatieavond wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur in MFA De Rosmolen en is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.samenloopvoorhoop.nl/beneden-leeuwen.