Leones houdt winst vast

BENEDEN-LEEUWEN - Het eerste elftal van Leones speelde afgelopen zondag weer een thuiswedstrijd. Ditmaal tegen directe concurrent Union uit Nijmegen. Voorafgaand aan deze wedstrijd stond Union met twee punten voor op de thuisploeg, die na een goede reeks op de negende plaats stond. De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd. Er werd direct druk gezet op de Nijmegenaren, en in de vijfde minuut lag de bal al in het net bij de tegenstander. Daarna kwamen er nog enkele kansen, maar de ruststand bleef 1-0.

In de tweede helft begon Leones weer gelijk scherp. Wederom lag al snel de bal in het Nijmeegse doel. Union wist nog één keer te scoren, maar de wedstrijd eindigde in een overwinning voor Leones: 2-1.