De spelers van Twistappel.
De spelers van Twistappel. Foto: Twistappel

Toneelvereniging Twistappel speelt 'De miljoenen van Maggie'

BATENBURG - De spelers van toneelvereniging Twistappel brengen op 9 en 10 maart het stuk 'De miljoenen van Maggie' op de planken in gemeenschapshuis de Hostert. De toneelvereniging werkt momenteel aan de laatste voorbereidingen voor het komische blijspel.

Het stuk 'De miljoenen van Maggie' gaat over hoofdpersoon Maggie die veertig jaar in Amerika heeft gewoond en besluit terug te keren naar Nederland. Een goede vriendin gaat met haar mee. Maar waarom komt ze terug? Zijn er wel miljoenen in het spel, zoals de titel suggereert, of is er een andere reden? Haar zus heeft een pension en Maggie gaat bij haar logeren. Daar verschijnen plotseling ook haar twee oudere zussen. Maar waarom? Gaandeweg de avond krijgen bezoekers een antwoord op deze vragen.
De spelers zijn: Suzanne Lepoutre, Tonny de Bruin, Sanne van de Borgh-Gijsbers, Inge Janssen, Paulien Lamers, Anita de Bruin, Henny Rondberg, Bea Borneman, Marian Janssen. De regie is in handen van Hilda Gesthuizen.

De voorstelling wordt op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart opgevoerd. Aanvang is beide dagen om 20.00 uur. Kaartjes kosten 6 euro per stuk en kunnen vooraf besteld worden bij Hilda Gesthuizen, via tel. 0487-54 21 47. Er worden ook kaarten verkocht aan de deur.