Afbeelding
Foto: Gerard Strikker

Feestelijke start jubileumjaar Maas en Waals Mannenkoor

PUIFLIJK - De traditionele nieuwjaarsborrel van het Maas en Waals Mannenkoor vond dit jaar plaats op zondag 28 januari. Die dag was het precies vijfentwintig jaar geleden dat het koor werd opgericht. Een mooie reden om juist op dat moment het jubileumjaar in te luiden.


In Dorpshuis de Lier, de thuisbasis van het koor, werden de koorleden en hun partners ontvangen om gezamenlijk een toast uit te brengen op het nieuwe jaar en het vijfentwintigjarig bestaan. Vervolgens verzorgden de koorleden een schitterend miniconcert voor hun partners en familieleden.

Huldiging

Aansluitend was er een huldiging van de veertien leden die vanaf dag één uitvoerend lid zijn. Zij ontvingen uit handen van Leo Hagebeek, die namens het Koninklijk Nederlands Zangersverbond aanwezig was, een oorkonde en jubileumspeldje.

V.l.n.r.: Herman Zondag, Bep Visschers, Gerard Verhoeven, Ton van Deursen, Ben Reinders, Hans van Kuijk, Wim van Gruijthuijsen, Jan van Aanholt, Rem van Maurik, Wim Jacobs, Gerard van den Hurk, Ben Bergevoet en Gerrit Wolbrink.