De kampioenen van Tik Hard.
De kampioenen van Tik Hard. Foto: Tik Hard

Tik Hard viert drie kampioenschappen

WAMEL - Het najaarsseizoen van 2017 is voor Tik Hard zeer succesvol verlopen. De tafeltennisvereniging uit Wamel mocht maar liefst drie teams in het zonnetje zetten na het behalen van het kampioenschap in hun klasse.


Tik Hard 1 speelt komend seizoen weer in de eerste klasse van Gelderland. Het team met jeugdig talent Ward Koolhout, vaste waardes Eric Zondag en Petra Olthof en 'good old' Toon van Mook beleefde een wat stroeve start van het seizoen. Maar vanaf de derde speelronde werd de weg naar de titel ingeslagen. Tijdens de laatste wedstrijd sloeg Van Mook het beslissende punt binnen, een mooier afscheid bij het eerste team kon hij zich niet wensen.

Spannende strijd

In de vijfde klasse van de NTTB Gelre ontspon zich een spannende strijd tussen Tik Hard 3 en ATC 1 uit Afferden. Des te mooier was het dat beide teams elkaar ontmoetten in de laatste wedstrijd van het seizoen. De mannen uit Afferden begonnen die beslissende wedstrijd met op de ranglijst één punt voorsprong op het Wamelse team.

Tik Harders Amy Magnée, Margot Veliscek, Joyce van Swam en Wesley Litjens lieten er echter geen misverstand over bestaan wie de kampioen moest worden en wonnen de wedstrijd met 7-3.
Tik Hard 4 werd pas aan het begin van het seizoen opgericht, maar het team met Esther Zondag, Xandra Theunissen, John Roos, Maurits Nugteren, Kelée Lamers en Jordi Schiks liet zich meteen gelden in de zesde klasse van de NTTB. Slechts één van de tien wedstrijden ging verloren, waardoor de Tik Harders zich aan het eind van het seizoen kampioen mochten noemen. Komend seizoen gaat het team hun succes beproeven in de vijfde klasse.
De kampioensteams werden na het behalen van hun titel uiteraard gehuldigd. Daarnaast werden ze tijdens de jaarafsluiting van Tik Hard, bij het kerstdubbeltoernooi, nog even in het zonnetje gezet door de overige leden en de aanwezige supporters.