Pronkzittingen De Oude Gierpont

WAMEL - In het VTC Wamel zijn zaterdag 13 januari de pronkzittingen van CV De Oude Gierpont. Ook wordt de Verdienstelijk Wamelnaar 2018 bekendgemaakt.

's Middags is er voor de jeugd de succesvolle, spannende en soms doldwaze Wamelse BZT-show, waarin een groot aantal kinderwensen in vervulling zal gaan. De nieuwe Minigarde maakt haar opwachting, en ook wordt bekend wie Jeugdprins Ties en Jeugdadjudant Luc zullen gaan opvolgen als heersers van het Wamelse jeugdcarnaval in 2018. Het programma duurt van 14.00 tot 17/00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. De entree is gratis.

Avondprogramma

Vanaf 20.00 uur is er de pronkzitting voor Prins Boudewijn d'n Enigste. Er zijn optredens van een aantal Wamelse groepen, en Wamelse buutreedners zullen zorgen voor de vermakelijke invulling. Traditiegetrouw wordt tijdens de pronkzitting ook bekendgemaakt wie zich in 2018 Verdienstelijk Wamelnaar mag noemen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Hofkapel De Kurketrekkers.

Na afloop van het avondprogramma wordt er tot in de kleine uurtjes nog een gezellig feestje gebouwd in de huiskamer van het VTC. Kortom, een goede warming-up voor een fantastisch carnaval in 't Veergat. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij 't Trefpunt en Spar Veltmaat.

Meer informatie en het carnavals programma 2018 is te vinden op www.deoudegierpont.nl. CV De Oude Gierpont is ook te volgen op Facebook.