Afbeelding
Foto: FitLine

Fit en in vorm het nieuwe jaar in

Door Jan Hermens

Heeft u zich voorgenomen in 2018 gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen? Denk dan eens aan CellBalance. CellBalance is een complete levensstijl, een combinatie van therapeutische voeding, natuurlijke vitaminen en mineralen.

Wie het programma volgt, verliest lichaamsmassa, maar dat is niet het hoofddoel. Marijsse van Leuven, adviseur voor het Land van Maas en Waal, vertelt: "CellBalance moet je niet zien als een dieet, maar als een grondige reiniging van het lichaam. CellBalance werkt met producten van FitLine. Die ontgiften het lichaam en voeden het met vitaminen, mineralen en aminozuren. De cellen krijgen de juiste voedingsstoffen binnen en dat komt de gezondheid ten goede. Vitaliteit en energie nemen toe. De huid wordt gladder en steviger, gaat stralen. Je haren gaan glanzen, je nagels worden sterker. De FitLine producten helpen je viscerale vetgehalte te verlagen. Deze vetten zijn medeverantwoordelijk voor hart- en vaatziekten. Ook belangrijk: de suikerbehoefte van gebruikers van FitLine neemt af. Gebruikers verliezen gewicht, voelen zich fitter en stralen dat ook uit. Het nieuwe jaar is een perfect moment om met een kuur te beginnen, maar eigenlijk is elke dag geschikt. De weg naar meer energie kun je op ieder moment inslaan. Je moet voor jezelf de keuze maken: dit wil ik en er dan vol voor gaan. Uiteraard ben ik er als adviseur om de klanten te ondersteunen."

Scandinavië
CellBalance is afkomstig uit Scandinavië. "In Scandinavië staan de mensen nog vrij dicht bij de natuur. Maar het is daar 's winters wel lang donker. Juist dan kan het lichaam een steuntje in de rug gebruiken. Vanwege de goede resultaten in het hoge noorden rollen we het programma over diverse landen uit. In de Benelux is CellBalance geheel nieuw. We verwachten dat ook hier de belangstelling groot is. CellBalance is een soort grondige schoonmaak voor het lichaam, in 28 dagen. De insulinereceptoren in de cellen herstellen zich en dat heeft diverse positieve effecten. Wie het nieuwe jaar fit en energiek in wil gaan, maakt met het CellBalance-programma een uitstekende start."

Witte week
De kuur begint met een zogeheten witte week. Dat betekent eten en drinken volgens een voorgeschreven schema, dit bestaat uit een combinatie van FitLine-producten en gangbare levensmiddelen. "De eerste week raden wij klanten aan niet te sporten, want dan is het lichaam druk bezig zichzelf te zuiveren. In week 2 tot en met 4 zijn sportactiviteiten prima. Na deze periode volgt de stabiliteitsfase, die duurt drie maanden. Deze fase voorkomt een jojo-effect. Ik adviseer klanten zich tijdens de stabiliteitsfase elke dag te wegen. Mocht er onverhoopt sprake zijn van gewichtstoename, dan is het altijd mogelijk een witte dag in te gelasten. Wie het programma nauwkeurig blijft volgen, gaat niet jojoën."

Marijsse geeft een aantal belangrijke richtlijnen voor mensen die aan het CellBalanceprogramma willen beginnen: "Eet vier keer per dag, elke 3 à 4 uur. Sla geen maaltijd over. Drink niet tijdens het eten, maar drink gedurende de dag wel zeker twee liter water, groene thee of kruidenthee en gebruik daarbij de voorgeschreven FitLine-producten. Nuttig geen zout, suiker of alcohol. Ik ben adviseur voor het Land van Maas en Waal en geef belangstellenden graag uitleg over het programma en de producten. Ik weet waar ze te verkrijgen zijn en hoe de voedingsschema's zijn opgebouwd. Geloof me, CellBalance werkt. Het is een echte levensstijl. Wie er eenmaal mee begonnen is, krijgt meer energie en meer energie maakt dat gezond eten en voldoende bewegen alleen maar makkelijker wordt. Na verloop van tijd zit je in een positieve spiraal en wil je nooit meer anders. Sterker nog, wij zijn zo overtuigd van de kracht van onze producten dat we gedurende 30 dagen een niet goed - geld terug-garantie geven, inclusief portokosten."

FitLine-adviseur Marijsse van Leuven is bereikbaar via fitline-maasenwaal@hotmail.com of 06 – 46 92 10 43. Klanten kunnen ook een persoonlijk adviesgesprek aangaan, dit kan op afspraak.