Diverse Maas en Waalse verenigingen verkopen voorafgaand aan oud & nieuw oliebollen en appelbeignets.

Muziekvereniging
St. Barbara

Muziekvereniging St. Barbara verkoopt op zaterdag 30 december vanaf 9.00 uur huis aan huis oliebollen in Dreumel. Er worden ook oliebollen en appelbeignets verkocht op locatie: vanaf 8.00 uur bij familie Verhoeff aan de Hogeweg 13 en vanaf 9.00 uur op het Frans Halsemaplein aan de Nieuwstraat. De oliebollen kosten 7 euro per 10 stuks en 7 euro voor 5 appelbeignets. Reserveren via 0487-57 32 10 of oliebollen@stbarbara-dreumel.nl.

Badmintonclub Argus

Badmintonclub Argus verkoopt op oudjaarsdag oliebollen en appelbeignets van Echte Bakker Bom. De lekkernijen worden verkocht op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen vanaf 9.00 uur. Online bestellen is ook mogelijk, via www.bcargus.nl. Desgewenst worden de bestellingen thuis bezorgd tussen 10.00 en 15.00 uur.

Oranjecomité Puiflijk

Stichting Oranjecomité Puiflijk verkoopt dit jaar oliebollen, krentenbollen en appelbeignets. De opbrengst is bestemd voor de organisatie van Koningsdag 2018 in Puiflijk. De bollen kosten 1 euro per stuk (tien voor 7 euro), de appelbeignets 1,25 euro per stuk (vijf voor 6 euro). Bestellen kan tot 24 december via www.koningsdag-puiflijk.nl. Bestellingen worden op 31 december gratis thuisbezorgd of kunnen opgehaald worden in de tent onderaan de Oude Toren.

BovenEinds Platform

Op 31 december verkoopt BEP (BovenEinds Platform) oliebollen en andere lekkernijen van dorpsbakker Theo van Os. De opbrengst komt geheel ten goede aan het dorp. Op 15 januari krijgen inwoners van Boven-Leeuwen tijdens een speciale avond de kans om hun voorkeuren voor de besteding uit te spreken. De oliebollen worden tussen 10.00 en 13.00 uur verkocht op het Dulperplein, maar kunnen ook besteld worden via Facebook/BovenEinds Platform. Er wordt dit jaar een echte oliebollenkoerier ingezet, die gratis oud & nieuw goodies bezorgt bij mensen brengt die slecht ter been zijn.