Igor en Judith Langeveld.
Igor en Judith Langeveld. Foto: Broer van de Boom

Nieuw restaurant in centrum Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - In het voorjaar van 2018 is het centrum van Beneden-Leeuwen een restaurant rijker: Meraqi, een initiatief van Igor en Judith Langeveld.


Bij Meraqi staat lekker en puur eten centraal, geïnspireerd door gerechten van over de hele wereld. Een open keuken vormt het hart van het restaurant, zodat gasten kunnen zien hoe het eten wordt bereid.
Igor en Judith hebben al een goedlopend cateringbedrijf, Goodlooking Cooking, waar ze op locatie een kookpodium opbouwen en de gasten een culinaire beleving serveren. Een combinatie van lekker en vers eten, authentiek bereid en sfeervol geserveerd. Dat concept brengen ze nu naar binnen, op een vaste locatie midden in het dorp.

Hotspot

Meraqi komt in de Zandstraat, in het voormalige pand van de Marskramer. Qua sfeer wordt het een live cooking restaurant, met gerechten van over de hele wereld. De keuken vormt de eyecatcher. Het restaurant wordt multifunctioneel ingedeeld, met hoogteverschillen, waardoor er gezellige hoekjes worden gecreëerd. Op deze manier kun je er terecht voor zowel een zakelijke afspraak als een romantisch diner. 'Restaurant Meraqi belooft dé hotspot van het dorp te worden', aldus Judith en Igor. 'Een tweede huiskamer waar men terecht kan voor een gezonde maaltijd, een gezellige borrel of een (zakelijke) afspraak met koffie en gebak.'
Het jonge ondernemersstel hoopt eind maart de deuren van Meraqi te kunnen openen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt én regionaal samengewerkt om dit te realiseren. Volg de ontwikkelingen via www.facebook.com/restaurantMeraqi.