Maas en Waal steunt het Glazen Huis

MAAS EN WAAL - Vrijdag 22 december gaat om 11.00 uur het Glazen Huis Maas en Waal van start. Vanaf dat tijdstip start ook de actie van Mikoloro Art Supplies uit Beneden-Leeuwen. Mikoloro gaat tussen 11.00 en 17.00 uur een tien meter lang schilderij realiseren. Voor 1 euro per handafdruk kunnen ouders samen met hun kind(eren) hierop een handafdruk plaatsen. Dezelfde dag wordt rond 19.00 uur een veiling gehouden om het schilderij tegen het hoogste bod te verkopen. Meer informatie: www.mikoloro.nl/mikoloro-steunt-serious-request.

IKC de Kubus

Ook op IKC de Kubus zijn de leerlingen acties aan het houden om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Om de beurt komen de leerlingen, per klas, vrijdag vanaf 11.30 uur het ingezamelde geld persoonlijk naar Machteld en Willem brengen.

Prinsenquiz

Vrijdag 22 december is er om 21.00 uur een Prinsenquiz. Alle carnavalsprinsen en -prinsessen uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal gaan de strijd met elkaar aan.

Sportochtend

Zaterdag 23 december is er een sportieve ochtend voor het Glazen Huis op de Markt, tussen 10.00 en 12.30 uur.

Meer acties

Acties die reeds bekend waren, en inmiddels al lopen, zijn bijvoorbeeld de gezamenlijke geboorteactie. De gemeente Druten, d'n Bogerd en Verloskundige Praktijk Druten en West Maas en Waal doneren 50 euro voor elk kindje dat tussen 1 december en 24 december in de gemeente wordt geboren. Dit betekent dat er 150 euro per geboren kindje wordt gedoneerd. Er zijn inmiddels al zeven baby's geboren. Ook houden Coppes Optiek, Mijn-Rijopleiding en Rabobank Maas en Waal acties.

Meer weten over het Glazen Huis Maas en Waal en alle ondersteunende acties? Kijk dan op Facebook/Glazen Huis Maas en Waal.