De jeugd van DSZ 2017-2018.
De jeugd van DSZ 2017-2018. Foto: v.v. DSZ

Achtste editie Martien de Reuver Toernooi

BOVEN-LEEUWEN - Sportvereniging DSZ organiseert in december en januari voor de achtste keer het Martien de Reuver Toernooi, een toernooi als herinnering aan jeugdleider Martien de Reuver, die jarenlang leider en trainer was van de jongste voetballertjes van de Boven-Leeuwense voetbalclub.

Dit kleinschalige toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een leuke traditie. De eerste zeven edities van het toernooi werden gehouden voor F- en E-zeventallen. Om meerdere voetballers te bereiken is besloten dit jaar het toernooi te veranderen in een zaalvoetbaltoernooi.

De wedstrijden worden gespeeld in de sportzaal van Kulturhus D'n Dulper in Boven-Leeuwen. De speeldata zijn 23 december (15- en 16-jarigen), 6 januari (12-jarigen), 20 januari (5- en 6-jarigen, 7- en 8-jarigen) en 27 januari (9- en 10-jarigen). Aanmelden voor het toernooi is nog mogelijk bij de club.

Na de beƫindiging van de samenwerking met Leones heeft DSZ het afgelopen najaar weer een eigen jeugdafdeling opgezet. Momenteel voetballen er weer zo'n 50 voetballers onder de vlag van DSZ. Nieuwe leden zijn van harte welkom.