Afbeelding
Foto: Ton Rothengatter

Jubileum Hock Assurantiën

EWIJK - Aanstaande zaterdag is het vijfentwintig jaar geleden dat Hock Assurantiën startte als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, destijds Centrale Volksbank.

Op vrijdag 9 december 1992 openden Alard en Wim Hock hun vestiging in Ewijk, samen met wethouder van de gemeente Beuningen, de heer Guus van der Heijden. In vijfentwintig jaar is er veel veranderd in de wijze waarop bankzaken worden geregeld. Van een traditioneel bankspaarboekje naar internetbankieren, en van alles contant afrekenen naar contactloos betalen met je smartphone.

Wat niet veranderd is in al die jaren is de service van Hock Assurantiën. Aandacht voor de klant en persoonlijk advies zijn voor Hock Assurantiën vanzelfsprekend. Niet voor niets is RegioBank gekozen tot beste bank van Nederland, klanten beoordelen de bank met een 9.

Jubileum

Om het vijfentwintigjarig jubileum te vieren wordt december een feestmaand. Wie voor 1 januari 2018 met betaal- en spaarrekening overstapt ontvangt een welkomstpremie van 50 euro. Daarnaast ontvangen alle bezoekers van het kantoor van Hock Assurantiën een leuke attentie.