Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Sinterklaas in het land

MAAS EN WAAL - Sinds afgelopen weekend is Sinterklaas weer in ons land. Zo zette de Sint onder andere voet aan wal in Beneden-Leeuwen, Druten en Wamel.

In Afferden werd Pietje Pepernoot in het zonnetje gezet, omdat die al 25 jaar lang met de Sint meekomt naar de intocht in Afferden. De komende dagen zijn er ook weer veel leuke activiteiten.

Letterspel

Tot en met zondag 3 december kunnen kinderen een superleuk letterspel doen in Museum Kasteel Wijchen. Het museum is open van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De entree van het museum is 3 euro voor kinderen vanaf 7 jaar. De kosten voor het letterspel zijn 1 euro per kind. Kijk voor meer informatie op: www.museumwijchen.nl.

Spelletjescircuit

Zondag 26 november is er een spelletjescircuit in het centrum van Beneden-Leeuwen. De winkels zijn open van 13.00 tot 17.00 uur. De spelletjeskaarten kunnen vanaf 13.30 uur worden opgehaald bij keurslagerij Lemmers.

Meet & Greet

Dit jaar komt Sinterklaas met z'n pieten naar Amusementspark Tivoli voor een Meet & Greet. De Meet & Greet is op zondag 26 november van 13.30 tot 14.30 uur en op zaterdag 2 december van 13.30 tot 14.30 uur. De entree voor kinderen is 7 euro, volwassenen hebben gratis entree. Kijk voor meer informatie en kosten op www.parktivoli.nl.

Sinterklaashuis

Op zondag 26 november en zaterdag 2 december zullen de Sint en zijn Pieten overnachten in Kasteel Hernen. Er zijn pieten-activiteiten en kinderen kunnen bij Sinterklaas op bezoek. Ieder kwartier is er entree tussen 14.00 en 16.15 uur. Kaarten kosten 8,50 euro voor kinderen. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kasteelhernen.nl.