Dorpsquiz Altforst Actief

ALTFORST - Het Dorpsplatform in Altforst is nieuw voor het dorp. Het richt zich op het verzamelen van ideeën om het dorp nog aantrekkelijker te maken voor huidige en nieuwe inwoners. Het platform wil dat iedereen, jong en oud, zich thuisvoelt in het dorp. Het ontwikkelen van een dorpsontwikkelingsplan staat hoog op de agenda.

Door Anton Janssen


Het platform presenteert zich op zaterdag 9 december in De Uithof met de dorpsquiz 'Altforst Actief'. Er zijn al verschillende aanmeldingen voor deze quiz, waaraan iedereen van 14 tot 104 jaar kan deelnemen. Families, vrienden, buurtgenoten en oud-dorpsgenoten kunnen een team vormen. Elke groep moet als team herkenbaar zijn, hoe gekker hoe leuker. Inschrijven voor de quiz is nog mogelijk tot 19 november, via het inschrijfformulier of per mail via info@altforst.info.
Het platform wil alle inwoners bij het maken en uitvoeren van plannen betrekken. Hoe ziet men de toekomst van het dorp? Welke wensen en ideeën leven er? En wie wil er mee de schouders onder zetten? Om op die vragen antwoord te krijgen, zal het Dorpsplatform in januari 2018 de inwoners gaan benaderen. Met de Dorpsquiz op 9 december hoopt zij een stevig fundament te leggen.