Fotoprijs 2017 Maas en Waal

DRUTEN - In d'n Bogerd in Druten is woensdag 29 november de prijsuitreiking van de Fotoprijs Maas en Waal. Er zijn 34 inzendingen voor de Fotoprijs 2017. Tijdens de uitreiking worden de negen genomineerden bekendgemaakt, en aan de eerste drie wordt een mooie prijs uitgereikt. De eerste prijs is het felbegeerde tinnen beeldje, beschikbaar gesteld door Tingieterij 't Oude Ambacht uit Alphen.

Stemmen

De ingezonden foto's zijn te zien op de website van Contrast Fotoclub en tot en met 1 december 2017 te bezichtigen in d'n Bogerd. Naast de keuze van de jury is er ook een publieksprijs voor de foto die de meeste stemmen heeft gekregen. Stemmen kan nog tot en met 26 november via de stembriefjes bij de expositie in d'n Bogerd en via www.contrast-fotoclub.nl/fotoprijs/stem-mee/.

Programma

De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 29 november om 19.30 uur in de Rabobankzaal in d'n Bogerd. Tijdens deze feestelijke avond zal Hans Brongers een presentatie over portretfotografie verzorgen. Hans is een fotograaf die via de Nederlandse fotobond regelmatig drukbezochte lezingen geeft. Inloop deze avond vanaf 19.00 uur.