Sint en zijn pieten tijdens een eerdere voorstelling in het Agora Theater.
Sint en zijn pieten tijdens een eerdere voorstelling in het Agora Theater. Eigen foto

Suikergoed & Marsepein speelt jubileumshow

DRUTEN - Vol verwachting klopt het hart van menig kind, want op zaterdag 18 november zetten Sint en zijn pieten weer voet aan wal in Nederland. Uiteraard brengt het gezelschap ook dit jaar een bezoek aan het Agora Theater. En dat voor de vijftiende keer op rij. De Puiflijkse Gerard van de Graaf, met hart en ziel verbonden aan het sinterklaasfeest in de regio en daarbuiten, over Sinterklaas, Suikergoed & Marsepein.

Van de Graaf verzorgt al vijftien jaar met ontzettend veel plezier de voorstellingen van Suikergoed & Marsepein in het Drutense theater. Dit jaar staat het gezelschap op de planken met hun jubileumshow 'Meneer John met Spaanse noten'. 'Het mooie van vijftien jaar Suikergoed & Marsepein is dat het een echte familieaangelegenheid is. Aangevuld met een hechte club mensen maken we elk jaar opnieuw een verrassende sinterklaasvoorstelling. De hele familie draagt zijn steentje bij. Zowel op het toneel, als achter de schermen', aldus Gerard. 'Dat maakt deze tijd van het jaar erg bijzonder.'

Voor de jubileumvoorstelling heeft Meneer John, vanwege tijdgebrek, Renaldo gevraagd om een Pietenorkest te regelen. Renaldo heeft beloofd dat dit goed komt, maar of dat inderdaad zo is, moet nog blijken. Gerard van de Graaf is ervan overtuigd dat het, wat er ook gebeurt, een geweldige middag wordt, met muziek, liedjes en dansjes.

Kaarten

De sinterklaasvoorstelling 'Meneer John strooit met Spaanse noten' is op woensdag 29 november om 14.00 en 16.00 uur te zien in het Agora Theater in Druten. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te bestellen via www.agoratheater.nl.