Afbeelding
Foto: Chantal Roest

Ondernemer van het Jaar

MAAS EN WAAL - Freek van Wamel van Perfect van Wamel mag zich sinds afgelopen dinsdag 'Ondernemer van het Jaar Maas en Waal 2017' noemen. Hij werd bekroond met die titel tijdens de gelijknamige verkiezing die plaatsvond in d'n Bogerd te Druten. Siebe van den Brink van Brinks CoffeeRoasters ontving de Rabobank Talent Award. Vierhonderd ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren aanwezig tijdens de feestelijke uitreiking.

Hans Voshol, voorzitter van Ondernemend Maas en Waal, maakte de 'Ondernemer van het jaar 2017' bekend. Naast Van Wamel waren ook Liesbeth Bruisten van Annette Mode en Richard Krutwagen van HTR Security Systems, beiden uit Druten, genomineerd. Arjan Kruisselbrink, directeur bedrijven van Rabobank Maas en Waal, maakte de winnaar van de Rabobank Talent Award bekend. Naast Van den Brink waren in deze categorie Maarten Kocken van Keurslagerij Lemmers uit Beneden-Leeuwen en Luc en Andrea Hardus van Romtour uit Druten genomineerd.

Toine van Peperstraten, bekend sportpresentator, legde als presentator van de avond op treffende wijze een link tussen ondernemen en topsport.