DIO'30 speelt gelijk

ARNHEM - DIO'30 is in de uitwedstrijd tegen Eldenia voor de tweede keer in zeven wedstrijden tegen puntverlies aangelopen.

Door Twan van der Zandt

Vanaf het begin maakte Eldenia het DIO'30 lastig. De Drutense ploeg probeerde wel de aanval te zoeken, maar dat ging moeizaam. Toch kwam DIO'30 via een vrije trap op voorsprong. De tweede helft liet eenzelfde spelbeeld zien als voor de rust. Helaas voor DIO'30 wist Eldenia door een fout op het middenveld te scoren: 1-1. In de slotfase probeerde DIO'30 met drie wissels nog wat te forceren, maar het mocht niet meer baten. Zo bleef het bij 1-1. Later bleek dat mede-koplopers Beuningse Boys en RKSV Driel ook niet verder waren gekomen dan een gelijkspel, en hiermee is de schade dus beperkt gebleven.

Zondag 19 november is de eerstvolgende competitiewedstrijd. DIO'30 speelt dan tegen Groesbeekse Boys.