Chris Kolvenbach opent de businessavond.
Chris Kolvenbach opent de businessavond. Foto: John van Gelder

De Rijk geeft startsein voor jubileumjaar

BENEDEN-LEEUWEN - Dinsdag 1 november gaf Chris Kolvenbach van De Rijk Kantoorshop in Beneden-Leeuwen de aftrap van hun jubileumjaar. De aftrap werd gegeven tijdens de ondernemersavond 'De Rijk Business2Business'.

Deze avond wordt sinds vijf jaar door de kantoorvakhandel georganiseerd voor ondernemers uit het Land van Maas en Waal. De avond stond in het teken van de Oktoberfeesten en werd door maar liefst 100 belangstellenden bezocht. Er was een interessant programma met demonstraties, ergonomie, duurzaamheid, innovatie en humor.

Jubileum

De Rijk is sinds 1968 actief. Eerst als drukkerij, en vanaf 1973 ook met een winkel waar papierwaren en kantoorartikelen werden verkocht. Onlangs is de zaak op de tweede plaats geƫindigd in de verkiezing Beste Kantoorvakhandel van Nederland.

Gevestigde naam

Het bedrijf is een gevestigde naam in het Land van Maas en Waal en ver daarbuiten. De Rijk weet zich al vijftig jaar te onderscheiden op het gebied van kwaliteit en service en is een voorbeeld voor andere bedrijven in de branche.
Met de businessavond werd de aftrap gegeven voor het jubileumjaar van de onderneming. Een jaar dat bol zal staan van activiteiten en acties, met als klap op de vuurpijl een traditionele expo beurs, voorafgaand aan de kermis in 2018 op het Dorpsplein.