Afbeelding
Foto: Clasien Reuser- de Klein

Winter Tivoli

BERG EN DAL - Van 4 november 2017 tot en met 11 maart 2018 vindt 'Winter Tivolo' plaats. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kunnen kinderen lekker spelen en genieten van de binnenspeeltuin, schaatsbaan, twee attracties (Skypie en de Race Pop-Ups), diverse speeltoestellen en dagelijkse animatie.

Elke maand is er een ander thema, zoals Sinterklaas en kerst. Ook zal 'Eddie' deze winter zijn jongleer- en goochelkunsten laten zien.

Schaatsen

Tijdens Winter Tivoli kan iedereen schaatsen op de kunstschaatsbaan op het terras. Voor de beginner zijn er schaatshulpjes voorhanden. Voor kinderen is het schaatsen gratis en ook de schaatsen zijn gratis te leen. Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen. Indien volwassenen een rondje willen schaatsen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Zij betalen 1,50 euro per 30 minuten.

Openingstijden

Van 4 november 2017 tot en met 11 maart 2018 is Winter Tivoli geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Winter Tivoli is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden. Let op: de overige attracties en speeltoestellen in het park zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

Prijzen

Nieuw dit jaar is dat volwassenen tijdens Winter Tivoli gratis entree hebben. De entree voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar bedraagt 7 euro en dat is inclusief schaatsen. Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl.