Gelijkspel voor Leones

ARNHEM - In de uitwedstrijd bij SML in Arnhem is Leones blijven steken op 0-0. Na een goede eerste helft mocht Leones toch blij zijn met het gelijkspel, omdat doelman John Verweij in de tweede helft SML met een aantal uitstekende reddingen van scoren afhield.

In het begin van de wedstrijd kreeg Leones drie goede kansen, waarvan er twee werden ingeleid door balverlies van SML. Leones domineerde de wedstrijd, maar SML werd enkele malen gevaarlijk door de snelle omschakeling.

In de tweede helft was Leones het overwicht kwijt. SML zette direct aan, en het was aan John Verweij te danken dat het 0-0 bleef. SML was de betere ploeg, maar bleek veel moeite met scoren te hebben. Tegen het einde van de wedstrijd wist Leones nog aan te zetten, maar tot grote kansen kwam het niet meer. Op basis van de twee verschillende helften is een gelijkspel te rechtvaardigen, maar gezien de betere kansen voor SML is dit een goed punt voor Leones.

Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen WAVV, altijd een spannende en fysieke strijd, waar Leones de punten moet pakken om boven in de middenmoot te blijven. De wedstrijd begint om 14.00 uur.