Ontbijtworkshop voor ondernemers

WEST MAAS EN WAAL - Op 17 november vindt de tweede Dag van de Ondernemer plaats, een initiatief van MKB-Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid organiseert gemeente West Maas en Waal een ontbijtworkshop om de ondernemers uit gemeente West Maas en Waal op deze dag in het zonnetje zetten.

LinkedIn

Tijdens het ontbijt kunnen ondernemers zich laten inspireren door LinkedIn kenner bij uitstek; Anton Honing. Veel ondernemers hebben een LinkedIn profiel, maar hoe zet je dit in voor de onderneming? Anton geeft een korte cursus LinkedIn optimalisatie voor bedrijven. Na de workshop is er de mogelijkheid om te discussiëren over een aantal stellingen en te speeddaten.

Aanmelden

Ondernemers zijn van harte welkom op 17 november om 8.00 uur op het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen. Om een en ander goed te organiseren is het nodig dat ondernemers zich aanmelden vóór 8 november. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met M. (Merel) van Hees via e-mail: mvhees@westmaasenwaal.nl of telefoon: 14 0487. De ontbijtworkshop duurt tot ongeveer 9.30 uur.