Beuningse Boys aan kop in derde klasse

BEUNINGEN - Beuningse Boys speelde afgelopen zondag tegen nieuwkomer in de derde klasse Eendracht'30 uit Mook.

Door Niels Eggenhuizen

Beuningse Boys was de bovenliggende partij en kreeg een aantal kansen om de score te openen, maar het vizier stond nog niet op scherp. Eendracht'30 probeerde er zo nu en dan ook uit te komen, maar gevaarlijk werden de Mookse voetballers niet. In de 29e minuut kwam Beuningse Boys verdiend op een 1-0 voorsprong, dankzij een doelpunt van Glenn Muller. Voor rust had de voorsprong wellicht nog wat groter kunnen worden, maar het bleef bij 1-0.

Met twee nieuwe krachten in de gelederen probeerde Eendracht'30 in de tweede helft het tij te keren, maar het waren De Boys die de meeste kansen kregen. Na een uur spelen kwam Beuningse Boys op een 2-0 voorsprong. Uiteindelijk zetten de Beuningse voetballers de eindstand op 3-0.