Toneelmiddag Seniorenvereniging Weurt

WEURT - Het Wijchens Amateurtoneel speelt op zondag 22 oktober het blijspel 'Liefde half om half' in MFA De Kloosterhof in Weurt. Leden van de Seniorenverenigingen in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen zijn van harte uitgenodigd om de voorstelling bij te wonen.

In het toneelstuk wordt het verhaal verteld van twee stellen die hetzelfde derde stel gebruiken als alibi voor het vreemdgaan. Wanneer dit derde stel vervolgens bij beide echtparen komt dineren, worden de gekste capriolen uitgehaald om te zorgen dat de waarheid niet aan het licht komt. Liefde half om half is een relatiekomedie waarbij men twee dinertjes op twee verschillende avonden tegelijkertijd ziet plaatsvinden. Het stuk speelt zich af in één decor, doordat de kamers door elkaar heen zijn gebouwd. Dit klassieke blijspel van Alan Ayckbourn laat bezoekers gegarandeerd lachen over de liefde en hilarische situaties rondom het vreemdgaan. De regie is in handen van Sigrid van Gelder.
De voorstelling begint om 14.00 uur, de zaal is geopend om 13.30 uur. In de pauze is er gelegenheid om wat te drinken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze voorstelling te bezoeken, het blijspel is ook te zien op zaterdag 4 november (20.00 uur) en zondag 5 november (14.00 en 20.00 uur) in Theater 't Mozaïek in Wijchen.