Afbeelding
Foto: John van Gelder

Extra gezond met Gezond Xtra

In de vijf jaar tijd dat Nadine van den Hazelkamp-Keller eigenares is van Drogisterij van der Wielen kun je niet zeggen dat zij heeft stilgezeten. Na verkozen te zijn tot Ondernemer van het jaar Maas en Waal in de categorie 'jonge ondernemers' in 2014, lijkt het er zelfs op dat ze steeds geestdriftiger te werk gaat. Enthousiast zet deze ambitieuze zakenvrouw zich volop in voor de gezondheid van haar klanten en het bedrijf.

Een gezonde toekomst.

Als orthomoleculair therapeut wordt door Nadine de aandacht gevestigd op gezonde voeding die gericht is op klachten van de klant. Daarbij worden, indien nodig, extra voedingsstoffen geadviseerd, die in de vorm van een dieet of voedingssupplementen worden aangereikt.

Om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen geven wordt er samengewerkt met een variatie aan therapeuten die gespecialiseerd zijn op het gebied van onder andere aromatherapie, massage en bioresonantie. Door de vele activiteiten groeit de zaak echter zo hard dat de huidige locatie alweer uit haar jas is gegroeid. Het zal u niet ontgaan zijn dat er vergevorderde plannen zijn om de plaatselijke, buiten gebruik geraakte, kerk in Deest om te vormen tot een gezondheidscentrum. De kerk zal, als de plannen worden verwezenlijkt, in samenwerking met Stichting Bewust Deest, getransformeerd worden tot een gezond kloppend hart van Maas en Waal waar klanten tot uit de verre omtrek voor het beste advies terecht kunnen. Een gezond kloppend hart in en voor de streek waarin lokale ondernemers een platform wordt aangeboden om zich te profileren. Door elkaar op meerdere vlakken aan te vullen en te versterken wordt er gewerkt aan unieke vorm van kruisbestuiving die daarbij ook de streek op de kaart zal zetten.

Succesvolle activiteiten.

Om te achterhalen of we, ondanks een gezonde leefwijze, niets tekort komen worden regelmatig op gezondheid gerichte avonden georganiseerd. Deze informatieavonden laten daarbij ook nog eens een succesvolle formule zien. De verscheidenheid aan onder andere lezingen en workshops wordt door de klanten in dank afgenomen zodat de bijeenkomsten al snel vollopen. Een gevarieerd aanbod als mindfulness, lezingen workshops en cholesterolprikken passeren met regelmaat de revue.

De eerstvolgende informatieverstrekking staat in het teken van de Oligoscanmeting. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een fotospectrometrie-methode op de hand, waarbij een meting van mineralen en zware metalen op celniveau plaatsvind. Het belang van mineralen wordt vaak onderschat maar is voor een goed functionerend lichaam een essentiële factor. Zo kan het lichaam zonder magnesium geen energie produceren en zouden onze spieren zich niet kunnen ontspannen. De schildklier heeft daarentegen weer behoefte aan jodium, zink en selenium. Tevens wordt er aandacht besteed aan zware metalen. De aanwezigheid van aluminium, cadmium en kwik (denk hierbij aan amalgaanvullingen) vormen een grote aanslag op het lichaam. Het is bekend dat de aanwezigheid van metalen de processen in ons lichaam sterk kan ontregelen, iets wat door het juiste mineraalgebruik weer rechtgezet kan worden. Er komen 20 mineralen aan bod. De gratis meting van vitamine K, ook wel de nieuwe vitamine D genoemd, staat in het belang van schone aderen, bloedstolling, botten en suikerspiegel.

Op donderdag 19 oktober kunt u op Grotestraat 10C tussen 10.30 en 13.00 uur kennismaken met de Oligoscanmeting. Bianca van den Heuvel, orthomoleculair diëtiste en PNItherapeut van GEZONDXTRA, adviseert u op basis van de meting. U kunt zich vooraf aanmelden via info@gezondxtra.nl .

Voor deze meting en bijbehorend advies ontvangt u alleen de negentiende €82,50 korting en betaalt u slechts €45,-. Voor meer info over de mineralenmeting zie www.gezondxtra.nl

Voor overige activiteiten kunt u terecht op

https://nl-nl.facebook.com/drogisterijvanderwielen/ onder de kop 'evenementen'.

Overige agendapunten: 14 november 'Healing met hout' en 24 november Klantenavond.