Afbeelding
Foto: Jeroen Pannekoek

Cliëntenblad 't Plein bestaat twintig jaar

DRUTEN - De redactie van cliëntenblad 't Plein ging op bedrijfsbezoek bij de redactie van de Maas&Waler. Kwartaalblad 't Plein bestaat namelijk twintig jaar. Een goede reden om met het redactieteam een uitje te maken.


Het blad is twintig jaar geleden bedacht door Claudia Barten en wordt uitgegeven voor en door cliënten van 's Heeren Loo. In twintig jaar tijd is het blad uitgegroeid van een losbladig systeem tot een mooie glossy, gemaakt door een team van gedreven redactieleden. Het drukwerk wordt verzorgd door de Kopiegroep van 's Heeren Loo. Sinds 2010 worden er zelfs twee edities gemaakt, één voor Druten en één voor Rivierenland.

Bedrijfsbezoek

Medewerkers Franka, Jean-Marie, Berrie, Liesbeth, Arjen en Carla brachten een bedrijfsbezoek aan de 'collega's' van de Maas&Waler. Er werden veel vragen gesteld en tips aan elkaar uitgewisseld. Want of je nu elke week een krant uitgeeft of elk kwartaal een cliëntenblad, qua werkzaamheden blijken er meer overeenkomsten dan verschillen.
Net als in de Maas&Waler staan er bijvoorbeeld vaste rubrieken in 't Plein, zoals een sportpagina, tips voor activiteiten, jubilarissen en Boldershof nieuws. De Maas&Waler wordt gemaakt voor én door Maas en Walers. Ook in dat opzicht is de opzet van 't Plein hetzelfde; het blad wordt gemaakt voor én door cliënten.
De volgende editie van 't Plein komt uit op 1 december. Wil je meer informatie of heb je een tip voor de redactie, stuur dan een mail naar het.plein@sheerenloo.nl.