Afbeelding
Foto: Eigen foto

De Rijk Kantoorshop eindigt op tweede plaats in verkiezing beste kantoorvakhandel

BENEDEN-LEEUWEN - De Rijk Kantoorshop uit Beneden-Leeuwen is vorige week woensdag op een gedeelde tweede plaats geƫindigd bij de verkiezing tot beste kantoorvakhandel van Nederland. In de sfeervolle entourage van de Johan Cruijff Arena in Amsterdam mochten Chris en Marja Kolvenbach hun titel in ontvangst nemen.

De Rijk Kantoorshop is sinds 1977 actief op de kantoorartikelenmarkt. De alom bekende zaak bevindt zich sinds jaar en dag op de hoek van het Dorpsplein in Beneden Leeuwen.

De Rijk bleef, samen met vier andere genomineerden, in de verkiezing over in de categorie 'Business 2 Consumer'. De verkiezing werd georganiseerd door Novaka, de werkorganisatie voor de kantoorvakhandel. Het verkiezingsgala werd gepresenteerd door Jeroen Smits, bekend als voormalig Nederlands 'moppentopkampioen'.

De kantoorshop dankt haar nominatie aan de kwalificatiepunten vakkennis, uitstraling, voorbeeldfunctie in de branche, ondernemend en activiteit. De bekende boekenwinkel Paagman uit Den Haag scoorde het best op die punten. Voor de Leeuwense kantoorshop was er een eervolle gedeelde tweede plaats.