Jurgen Theunissen en Koen Mensink.
Jurgen Theunissen en Koen Mensink. Foto: Eigen foto

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg lanceert wensengids

MAAS EN WAAL - Uitvaartondernemer Jurgen Theunissen heeft een inspirerende wensengids uitgebracht waarin men de eigen uitvaartwensen kan noteren.


Bijna iedereen heeft het er wel eens over gehad of erover nagedacht, maar slechts weinigen hebben de eigen uitvaartwensen ook daadwerkelijk vastgelegd. Men is er vaak nog niet aan toe of laat het liever aan de nabestaanden over als het zo ver is. Toch kan het zinvol zijn om de wensen vast te leggen, want de nabestaanden weten dan precies wat ze moeten regelen. 'Dat geeft een stukje rust en houvast in een vaak moeilijke periode', aldus Jurgen Theunissen, uitvaartondernemer werkzaam in de regio's Arnhem, Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Wageningen. 'Met het noteren van de uitvaartwensen verminder je twijfels en neem je zorgen van nabestaanden weg.'

Mijn wensengids

'Mijn Wensengids', zoals de gids heet, geeft in woord én beeld een impressie van wat er zoal mogelijk is. Het biedt een duidelijke structuur om zo antwoorden te krijgen op alle vragen die komen kijken bij een uitvaart. De gids is te verkrijgen bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg. Stuur hiervoor een e-mail naar: info@jtuitvaartzorg.nl met uw naam en adresgegevens en onder vermelding van 'Mijn Wensengids'. De gids wordt kosteloos bij u thuis bezorgd. Kijk voor meer informatie over Jurgen Theunissen Uitvaartzorg op www.jurgentheunissenuitvaartzorg.nl. Hier vindt u ook een bladerversie van 'Mijn Wensengids', zodat u alvast een indruk kunt krijgen van de opzet van de gids. Neem voor meer informatie contact op via tel. 024- 22 101 22.