Het bestuur van Stichting Sportevenementen Wijchen. V.l.n.r. Peter Rutten, Theo Borsten, Inge van Scherpenseel, Piet Derks, Sander van Gelder, Ber van Haren en Ronnie Reijnen.
Het bestuur van Stichting Sportevenementen Wijchen. V.l.n.r. Peter Rutten, Theo Borsten, Inge van Scherpenseel, Piet Derks, Sander van Gelder, Ber van Haren en Ronnie Reijnen. Foto: Jack Doorman

Sportverkiezingen

WIJCHEN - Stichting Sportevenementen houdt elke drie jaar de Sportverkiezingen in de gemeente Wijchen. Op zaterdag 27 januari 2018 worden hiervoor de prijzen uitgereikt. Tot 15 november kunnen inwoners sportmannen, -vrouwen, -teams of -talenten aandragen.

Niet elke sporter kan genomineerd worden en in de prijzen vallen. Er zijn een aantal criteria waar sporters aan moeten voldoen. Kijk voor de criteria op sportverkiezingenwijchen.nl. Na 15 november buigt een vakkundige jury zich over de aangedragen sportievelingen. Zij selecteren voor elk van de vijf categorieën drie genomineerden. Dit jaar is er voor het eerst ook een publieksprijs. Inwoners van Wijchen en andere belangstellenden kunnen tot op de avond zelf stemmen op hun favoriete genomineerde.

Kijk voor meer informatie op sportverkiezingenwijchen.nl.