Afbeelding
Berry Knapen is er voor het vijfde jaar bij.

Kerlszitting viert lustrum

WINSSEN - Aankomende zondag viert de Kerlszitting zijn eerste lustrum. Het initiatief van de Winssense vrienden Rick de Waal, Tom van Suilen en Patrick van Deijzen bleek van meet af aan een schot in de roos. Voor het vijfde jaar komt vrijwel geheel mannelijk Winssen en omgeving zondag samen in Café De Gouden Leeuw voor een ochtend en middag vol humor en gezelligheid.


Men neme een selectie van Nederland's beste tonpraters, een publiek dat enkel bestaat uit mannen, de sfeervolle bruine kroeg van Bas van der Aa, de nodige natte en droge consumpties, een onvervalste feest-act en geboren Winssenaar Stan van den Dobbelsteen die het geheel op ongeëvenaarde wijze aan elkaar praat. Dat zijn de belangrijkste factoren die het succes van de Kerlszitting bepalen.

Voor de lustrumeditie van hun initiatief wisten de drie organisatoren de crème de la crème van de Nederlandse 'tonpratersscene' naar Winssen te halen. Gast van het eerste uur: Berry Knapen zal samen met Freddy van den Elzen, Frank Schrijen en Dirk Kouwenberg zorgen voor smakelijk (leed)vermaak. Niemand minder dan Ronnie Ruysdael sluit de middag af.

Er zijn nog enkele kaarten te koop bij Café De Gouden Leeuw.