DIO'30 verslaat Eendracht'30

DRUTEN - DIO'30 heeft ook de tweede wedstrijd in de competitie gewonnen. Eendracht'30 begon wel iets sterker en aanvallender aan de wedstrijd dan DIO'30, maar al snel nam de Drutense ploeg het initiatief over en kwam op voorsprong. Nog binnen het half uur werd het 2-0. Na tien minuten in de tweede helft kwam Eendracht'30 uit het niets terug in de wedstrijd door fouten in de verdediging van DIO'30. Kort daarop kwam Eendracht'30 op gelijke hoogte. Halverwege de tweede helft wisten de Drutenaren toch weer op voorsprong te komen. Omdat het verschil slechts één doelpunt bleef ontstond er een spannende slotfase, waarin Eendracht'30 op jacht ging naar de gelijkmaker. Deze viel echter niet meer, waardoor DIO'30 de overwinning opstreek. Dankzij deze winst heeft DIO'30 na twee wedstrijden het maximale aantal van zes punten behaald en deelt het de koppositie met Beuningse Boys en RKSV Driel. Komende zondag wederom een thuiswedstrijd, aanvang 14.00 uur.