Streekbord Land van Maas en Waal.
Streekbord Land van Maas en Waal. Foto: Ruben Schiks

Maas en Waalse ondernemers uit de vrijetijdssector gezocht

MAAS EN WAAL - Streekcoordinator Caroline Verhees is voor Ondernemend Maas en Waal op zoek naar ondernemers in de vrijetijdssector die actief willen bijdragen aan het profileren van Land van Maas en Waal en daarmee tegelijkertijd hun eigen bedrijf vooruit helpen.


Tijdens bijeenkomsten in de eerste helft van 2017 zijn ideeën geopperd, waarvan er momenteel al enkele worden uitgewerkt. Ook zijn er vast ondernemers die rondlopen met een geweldig idee maar (nog) niet weten hoe ze het aan moeten pakken.

Regiomarketing kan de aantrekkingskracht van een gebied vergroten en daardoor een substantiële bijdrage leveren aan de economie in dat gebied. Een beeldmerk en een campagne zijn een mooie start, maar de aantrekkingskracht wordt bepaald door de mensen die wonen, werken en recreëren in het gebied en die hun trots op de regio laten zien. Om daadwerkelijk initiatieven organisaties en bedrijven te kunnen verbinden is het belangrijk te weten wat men nodig heeft. Dus pak de telefoon of stuur een mail.

Profilering

Ondernemersplatform Ondernemend Maas en Waal is in 2016 gestart met het project Profilering Land van Maas en Waal met het doel de regio beter op de kaart te zetten, onder andere door de ontwikkeling van een beeldmerk en het initiëren van projecten om ondernemers en activiteiten te verbinden. De vier verschillende versies van het beeldmerk kunnen door iedereen gratis worden gedownload van de website van OMW www.ondernemendmaasenwaal.nl. Door het beeldmerk te gebruiken voor de eigen organisatie, evenement of activiteit kan iedereen een bijdrage leveren om onze mooie regio beter op de kaart te zetten.

Bijdragen

Op de hoogte blijven? Volg @LandvMaasWaal op Twitter of de pagina Land van Maas en Waal op Facebook. Heb je zelf een idee of wil je bijdragen aan een bestaand project? Mail of bel Caroline Verhees via: streekcoordinator@ondernemendmaasenwaal.nl of tel. 06-29086839.