DIO'30 start competitie met winst.
DIO'30 start competitie met winst. Foto: Twan van der Zandt

DIO'30 start competitie met zege

GROESBEEK - In een spectaculaire wedstrijd is DIO'30 de competitie goed van start gegaan, door concurrent Rood Wit met 2-3 te verslaan.

Door Twan van der Zandt

Rood Wit begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel wat kansen. Helaas voor DIO'30 raakte Roy de Ruiter geblesseerd. Voor rust wist DIO'30 de eerste treffer te maken. Na rust konden de Drutense voetballers de voorsprong uitbreiden naar 0-2. De spanning liep hoog op, waardoor er vlak voor het einde 2-2 op het scorebord stond. In de blessuretijd wist DIO'30 het tij te keren en een belangrijke overwinning te boeken.
Komende zondag komt Eendracht'30 uit Mook op bezoek op sportpark de Gelenberg. Let op, dit seizoen beginnen de thuiswedstrijden van DIO'30 om 14.00 uur.