Sterke seizoens opening voor Leones

WEHL - Leones is de nieuwe competitie ijzersterk begonnen. De altijd moeilijke uitwedstrijd bij Concordia Wehl werd met een duidelijke 1-4 gewonnen.

Door Eddie Pas

Leones speelde goed gegroepeerd. Concordia leek meer balbezit te hebben, maar werd niet echt gevaarlijk. Al snel kwam Leones op voorsprong, maar nog geen minuut later werd de gelijkmaker gescoord. Slechts drie minuten daarop schoot Leones de 1-2 binnen. Verder werd er niet meer gescoord in de eerste helft.

Na ruim een kwartier in de tweede helft wist Leones de 1-3 binnen te schuiven. Nog geen tien minuten later werd de voorsprong uitgebreid naar 1-4.

Leones is door deze overwinning de eerste koploper deze competitie. Aanstaande zondag volgt de eerste thuiswedstrijd, tegen Spero. De wedstrijd begint om 14.00 uur.